billiga tröjor 81102

fotbollströjor 84664

.

Martial har varit en värdefull tillgång för United den här säsongen när han varit i form, med 15 mål och fem assist till hans namn i alla tävlingar. fotbollströjor landslag
Ole Gunnar Solskjærs män såg ut att vinna sin fjärde match på snurrningen hemma mot Southampton på måndagskvällen när mål från Marcus Rashford och Martial gav dem ledningen efter Stuart Armstrongs inledare i 12: e minuten.
Mittfältaren anslöt sig till Red Devils den här veckan från Sporting i ett avtal som kommer att stiga till 67,7 miljoner pund och kommer med ett glödande rykte från hans tid i Portugal.
Martial har gjort tre mål i sina fyra senaste Premier League -matcher, vilket ökar för Ole Gunnar Solskjær att fylla i för skadade Marcus Rashford.
Förutom Martials första hattrick i United är det också första gången en United-spelare har tagit fram en diskant sedan Sir Alex Ferguson gick i pension 2013. fotbolls tröja
Martial fick böter med två veckors löner 2018 efter att ha lämnat klubbens turné i USA för att närvara vid sitt barns födelse och Mourinho försökte sälja honom senare samma sommar.Jamie Redknapp har utmanat Anthony Martial att lägga till konsekvens i sitt spel i ett försök att förverkliga sin potential efter att fransmannen fick sitt första hat-trick för Manchester United.

DesireeDa Inter Milan Trøje Eugeniojj
KaceyBurg marseille tröja TamMedina